Jobb

Yes, telefonen bara ringer o ringer o jag får bara mer o mer jobb hela tiden:P Lite svårt att säga nej ibland men man måste ju göra det också. Måste ju tänka lite på mig själv:P Men det känns ganska bra. dom ringde nyss så jag ska in o jobba klockan 14 till 20 o från 10 till 20 imårrn. Me like money :P o dom behövs med tanke på att jag har gjort mitt livs första stora investment :P A computer .. Fasen känner  mig ju nästa vuxen när man får skriva kontrakt o lägga upp betalningsplan helt själver. Ja jag säger då det. Det är väl lika bra att kasta sig ut i det okända.
Var och hämtade den igår med Malin tha driver :) Vi tog även en tripp till tuna park(efter många om och men) Jadu Malin, det är inte lätt när det är svårt! HAHA Blev en liten äventyrsresa de där men skoj va det! älskar dig hjärtat<3

Många tankar som snurrar runt i skallen just nu. Känner mig ganska splittrad. Men men får väl ta det som det kommer.Blir bara lite besviken på er, o ledsen för att ni inte förstår.

Jaja nu ska jag kila o göra mig fit for fight
see ya :)

bum like you

You're always up to no good
Your fingers in my cookiejar
You can have my checkbook, visa
and my mastercard too
Ain't no price to high for what you do

You could be my dog
I would push your bailbonds when cash was tight
We could fall in love
I could be the apple of your eye
Let's just do it right now

My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you
My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you

Your car's a dump and you're broke
that's all right
I never liked them fancy guys
You don't even look good
god it aint right
but you're starry-eyed and out of sight

We could fall apart
I would push your bailbonds when cash was tight
We could fall in love
I could be the apple of your eye
Let's just do it right now

My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you
My new favourite thing to do
Is wasting my time on you
My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you
My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you


You're always up to no good
you catch on like a bonfire
every single worn out line is shiney and new
I never met a sweeter liar

you could be my king
I'd would knit you mittens and make you pie
we could fall in love
I could be the apple in your eye

My new favourite thing to do
Is wasting my time on a bum like you
My new favourite thing to dooo
Is wasting my time on you

Take the vcr my new favourite thing to do
The keys to my house is wasting my
time on a bum like you
the keys to my car
I don't need them no more My new
favourite thing to do
give me the keys to your heart Is
wasting my time on you

wasting my time on you

Onsdag onsdag onsdag

Idag ska Cecilia Matilda Gustafsson umgås med sina snuttor. Kärlek till er! <33

Måste erkänna

Att Cecilia Matilda Gustafsson nu är offeciellt kär, i james morrison o hans låt som jag just såg på jay leno show !:P Japp så nu vet ni vem som är min nya pojkvän!!! Säger bara LÅT BLI !

FAMILJEDAG

mm det var det vi i familjen Johansson/Magnusson/Gustafsson/Lidholm hade planerat att spendera morgondagen med.  En dag med piknick på djurgåden för att sedan knalla till grönan o köra femkamp. Fint väder ska det till&med bli. Men kan ju inte precis påstå att det hela börjar så bra då vi fick reda på att Gröna Lund var uppbokad av MCDONALDS! vilka är oddsen lixom, på just den av alla dagar. Mcdonallds.., jag säger då det.
Ja så vi får väl se vad som sker nu då för skansens spelmän, leif hermanssons, eller skansens folkdasnlag lät inte så lockande i våra öron. men hoppas bara att det blir fint väder som de sa så löser det sig nog till det bästa trotts allt:)

Idag förvandlades den tänkta sovmorgonen till ytterligare en jobbdag då Helena ringde och väckte mig. Så det var bara till att ta den underbara bussresan för att sedan traska den ytterligare underbara vägen fram till Ria. Nerå men det gick faktiskt bra. Jobbade på rosa trots att jag inte gått intro där, börjar väl bli lite säker nu, särskilt eftrrsom jag gick kväll då dem är lättast.

Tänkte att jag skulle ladda upp två otroligt heta bilder som avslut på det hela men nu har det tydligen blivit nå fel på den skiten oxå, alltid någe som ska krångla. menmne får ta de nästa gång jag är inne :)

so long

It takes a fool to remain sain

Nu sitter jag alltså här igen och klockan är alldeles för mycket för att inte ha gjort någonting än. Ska åka med 11.33 bussen in till ÅKer och sen jobba till 20. ser väl inte fram emot det sådär jättemycket kan jag säga. Hade hellre gjort det jag vet att jag borde så jag fått stryka lite saker ur min lilla lista! menmen får väl fixa det på nå sätt. har iallafall ringt skattemyndigheten idag o fått ett glatt besked.

Igår var det en ganska fullspäckad dag som bestod av jobb 7-16.30 sen åkte jag in till stränkan för att träna skiten av mig, såå värt! Och cyklade jag hem på min lätt punkterade cykel för att fixa iordning mig och sedan träffa min älskade Alleballebejb! OJ vad jag har saknat dig kan jag säga! Tack för att du finns hjärtat! Det ska vara vi, är det inte så vi alltid sagt?? Anyway , You know that I love you miss A, wouldent manage without you! lots of love to you.

jaja nu ska jag sluta tramsa o ta tag i mig själv.så,  so long!

Monday

Yes nu sitter man här på jobbet o hänger lite.. Har varit ganska lugnt idag så det har varit skönt. Trodde jag slutade halv tio idag men det visade sig att det stog fel i persnalkalendern så jag slutar åtta istället, skönt! En timme kvar nu bara så får jag kila sen. Åker lite snålskjuss med Mulle o Rune hem oxå, man måste ju passa på lixom ;P Tack säger Cecilia.

Har för övrigt vart ganska effektiv idag tycker jag, hunnit med lite små ärenden här och där så det känns skönt.
Imorgon blire jobb 7-16.30 sen är det träning som gäller, ska bli skönt det med. Tränade i går och det var fan det bästa jag gjort på länge så ska försöka planera lite bättre så ska jag väl komma dit lite oftare oxå =)

Jaja, det var väl allt för mig för tillfället. Så adios amogos :´)

Lite chill sådär.

Fredags.. Ja då kom det massa pojkar hem till óss då Dicken skulle ha förkrök här. haha ,såg ut som hej kom o hjälp mig gjorde man så det blev till att göra sig iordning illa kvikt ;P Sen kom Amanda och Mulle o hämtade mig och sanna då vi skulle upp till Rune på avskedsfest, den lilla rackarungen drar ju till Karlstad o pluggar järnet nu. Men jag ska minsann se till att hon kommer hem titt som tätt, eller hur mulle! Vi tog det lite sådär småchill, eller iallafall jag som var nykter. Kvällen fortsatte iallafall på Waldermars med girlsen , det var trevligt, fast det hade varit roligare om det va fler som man kände ute, tråkigt folk med andra ord :P

Gårdagen spenderades hos Malin, min kära Malin. Det bjöds på bad i mörtsjön som innehöll lite tokigheter, jag säger bara en sak . Malin är tjejen som vet hur man raggar;)
, Grabb partaj, bil racing, film tittning som delades av mig, malin, sanna o daniel. Sedan avslutade vi kvällen med ett dopp i badtunnan, mucket skönt, fast kanske inte så avslappnande som det skulle kunna ha varit eftersom jag enligt dom inte kunde njuta fullt ut. Förstår inte aalls vad dem menar med det inte:P

Jag kan inte prata, får inte fram de rätta orden. Hatar när jag känner såhär, HATAR .  Vill inte skriva här heller för det känns så patetiskt o sitta o slänga ur mig saker som jag vet läses av människor jag inte vill ska se det så där för så skiter jag i det. 
Jag förstår bara inte grejen  ...
Ibland behöver jag nog en känslo tolk.

Du får fan inte ge upp! Jag orkar inte en gång till, det skulle inte bli detsamma. Jag kan inte förklara mina tankar, inte ens för mig själv. Men jag kan säga att jag är rädd, så rädd. Och jag hatar att gå runt med en ut&in vänd mage hela tiden. DU MÅSTE KLARA DET, annars vet jag inte vad jag gör . Jag är rädd för att hoppas och bli besviken, jag är rädd för att se det negativa först o gå och må dåligt i onödan. Jag är rädd för att känslan jag har i magen stämmer, som så många gånger förr. Cecilia Matilda Gustafsson är rädd .
Varför ska människan alltid visa sig starkare än vad hon är. Varför är det fel att vara lite trasig ibland...

-Cause you riped me apart and I run for my life cause I had to

All that you can't leave behind

Rödljus

Inte en gång till snälla, inte en gång till !

Away from the sun

pics




                                               



Nu har jag varit duktig o snott lite bilder av Maria,  så jag får tacka på förhand ;)


en uppdatering kanske . .

Nu är det verkligen evigheter sen jag skrev  och mycket har hänt sedan dess. Så därför kommer nog detta inlägg bli exta långt  om jag ska kunna berätta allt mitt liv har innehållit på och efter min kära studentdag .

14/7 är ett datum jag aldrig kommer glömma och som jag kommer bevara tätt intill mitt hjärta föralltid! Den bästa dagen i mitt liv tror jag!! STUDENT 2007, dagen vi alla väntat spänt på, och som både har medföljt ånges, nyfikenhet och oro. Men den stora dagen var kommen så fick man en bra start med underbar sång och champangefrukost med prickigkorv macka :D Älskade familj ni vet verkligen hur man gör en glad<3 Sen var det dags att göra iordning sig inför nästa champangefrulle med klassen nere på Georges:) Och den blev verkligen mycket mer lyckad än vad jag hade förväntat mig! Alla skrev i allas mössor, drack champange och var glada.Fick träffa Nina också efter ett helt år och det var verkligen roligt, kännde hur mycket jag hade saknat henne.
Efter stunden på George begav sig ett glatt gäng mot skolan, och väl där så var det bara till att skärpa till sig och koncentrera sig på en punkt så man inte skulle bli utkastad av de uppstaplade "vakterna". Det bjöds på fotografering och middag nere i gympasalen efter det bar det av mot aulan där lärarna skulle hålla kabare' för oss. Mona, Paul, Margareta - alla var klockrena! Skrattade så jag grät. Efter kabare'n bar det av mot klassrumet för ett sista snack med Pär och Margareta, det blev dock väldigt kortvarigt då vi började höra alla tjoa och skrika. ., vilket ledde till lite panik. Efter många om och men så kom vi tillslut till vår klass fönster och då var det skrika som bara sjutton som gällde. Allt var så överväldigande och kändes så overkligt. En känsla som jag aldrig kännt tidigare. Helt obeskrivlig. Efter ett tag så bar det slutligen av ner till första våningen där vi stod ett tag o  tuta o sjöng innan nedräkningen tog fart, men sen kom tryckvågen och alla hundratals avgångstreor sprang ut till sina nära och kära. Jag hittade mina älsklingar efter en stunds letande, trodde jag hade full koll på dem men icke. Tillslut fick jag iallafall omfamnba dem och oj vilken lycka, det blev tumult i kroppen och huvudet och jag blev alldeles skakis så då kunde tårarna inte hållas tillbaka längre. Efter alla miljoner kramar, blommor och annat roligt runt halsen, skratt och tårar bar det av ner mot djäknehallen där våra flak väntade så vi tågade i väg allihopa i en lång parad, och jag kan inte påstå att vi var speciellt tysta ;D
Flaket var underbart roligt och jag ville inte att det skulle sluta! När vi väl skulle kliva av så var jag och maria sist kvar. Då spelades en nostalgiska låten "i hade the time of my life", det var verkligen pricken över i:et. Kände hur håret på armarna reste sig!!
Väl av så kom my och hämtade mig o sa att malin o sanna väntade i bilen, där det poppades årets sommarlåt NR1: Reaggie på sommarn på högnsta volym!
Vi krusade runt i staden en stund innan vi begav oss till destanition krokvägen 1 där min studenmottagning hölls. Väl framme möttes jag av släkt & vänner, nära & kära, och många kramar blev det =)
Det åts,dracks,pratades och skrattades. Jag flängde mestadels runt som en pingpong boll kändes det som så det blev inte så mycket mat för min del, men oooh så trevligt det var. När jag sedan öppnade mina betyg så brast det för mig, all spänning och förväntan och nervositet rann ur mig och jag började storböla. Jag tappade hakan ju mer jag läste resultatet för aldrig trodde jag att jag skulle få så bra betyg. Jag var så nöjd, och är fortfarande så klart! När jag sedan skulle öppna presenterna och läste pappas kort så började grinandet  igen, så han fick ta över för på något konsigt sätt så hörde ingen vad jag sa. När alla slutligen hade gått hem så var jag helt slut i kroppen o hur jag såg ut ska vi inte ens tala om så det bar av hem till pappa där duschen väntde.

Väl tillbaka på krokis igen så hade jag, sanna, systerMalin, mamma, pappa och Margareta förfest, och det va nog den roligaste förfest jag vart på, oh herregud säger jag bara :D 
Skaka runmpan som satan var namnet,. tack för de brända cecilia skivorna Malin:D:D
Efter lite jäkt bar det iallafall tillslut av mot bk där den riktiga festen hölls. Och in  kom vi oxå efter sådär två timmar typ, för kön slingrade sog nästa ut på vägen. Underbar kväll trots att jag hade paiiin i hela kroppen som som tur var  gick över efter jäger shotarna :) Hemfärden bars på vingliga och mycket trötta ben men som tur var hade jag världens bästa sällskap med mig, min älskade Sanna, Samsung eller Sister yellow.(kärt barn har många namn) min andra hälft helt enelt !
Tack alla som var med o delade dagen med mig, det är nog den bästa i mitt liv som kommer bevaras länge länge!! Skulle verkligen göra om den om jag fick chansen!! Cec ♥ you guys

21/6-24/6 Bar det av mot Öland där tältning, underbart sällskap och midsommarfirande stod på schemat. Det blev både underbart sällskap och oförglömligt! regn, SOL, gapskratt, huvudvärk, MUSIK, potatis sallad, chips, räkost, hoppkudde, partytältet, underbart sköna människor och mycket mycket mera upplevde vi där. Kunde inte haft det bättre med er, ni är underbara! Tack Sanna, My, Ida, Sofia, Viktor, Alexandra och Jimmy!

27/7 Vare grönan i siktet. Trots att dagen inleddes med ös regn så hade vi grymt kul, jag tror solsångerna hjälpte! Bra där sanna o ida! Jag säger bara en sak, EXTREME ÄR EXTREMT HEMSK! Trodde seiöst att jag skulle dö på kuppen. Men jag brås nog på katterna ;)

Annars har jag mest jobbat,  och umgåtts med Malin har jag gjort också, min älskade Malin du betyder enormt mycket! Kan alltid prata med dig, och du kan alltid prata med mig <33 Jag Älskar Dig
Nu ska jag jobba 8 dagar i sträck så vi får  la se om jag är samma gamla Cissi när jag jobbat min sista dag. Men jag trivs så bra så det ska nog gå bra:) Hoppas bara jag får mer jobb efter det. Annars blir det utlandet som gäller för min del !
Idag är det iallafall fredag och den ökända (kan diskuters) strängnäs marknaden som gäller, så det bär väl ner dit, till riva eller så  efter det att Sanna kommit hit. Ska väl träffa My & co, Mulle& Rune och min kära fru Malin och fröken Rydis. Ska bli trevligt trevligt :) Så det är väl bäst att göra sig fin eller kanske ska säga finare ;) haha.

Så nu har jag iallafall berättat "lite" om vad som hänt den senaste tiden i mitt liv så; enjoy.
Puss & hej gummigrej

-"This is why im hot" :D


I'm sitting here in a boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time, I got nothing to do
I'm hanging around, I'm waiting for you
But nothing ever happens -- and I wonder
I'm driving around in my car
I'm driving too fast, I'm driving too far
I'd like to change my point of view
I feel so lonely, I'm waiting for you
But nothing ever happens, and I wonder

I wonder how, I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon tree
I'm turning my head up and down
I'm turning, turning, turning,
turning, turning around
And all that I can see is just a
yellow (another) lemon tree
SING!