Were did I go wrong(?)

Det kunde verkligen inte ha blivit ett bättre avslut på den här jävla dagen. Hela dagen har verkligen varit skit och allt som kunnat gå fel har gått fel. Jag visste att jag inte skulle ha åkt hit över huvudtaget. Det är alltid så här. Det enda jag gör är att göra dig besviken!!! DU kan inte komma och säga vad jag ska och inte ska göra, du kan inte komma och säga vad jag måste, jag gör vafan jag vill med mitt liv FATTA DET! Jag är fan 19 år gammal! Låt mig stå för mina egna misstag, annars kommer jag ju fan aldrig lära mej! Det är ju inte precis så att du lyssnar, försöker förstå och visar ömhet. NE det du gör är att storma in i mitt rum o kastar ur dig massa saker. Och sen tror du att jag ska vara tacksam och inte reagera, vem fan tror du att jag är?! Du påstår att du känner mig, men jag vetefan vad jag ska tro. Jag vet att du menar väl, men du kan fan inte uttrycka dig så som du gör! Du kan inte bara köra över människor hela tiden.
Åh jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu skulle jag bara vilja bo själv, för en stund iallafall. Fan jag hatar verkligen det här. Du fattar ju fan inte att det inte är så jävla kul att lyssna på dina suckar och tonlägen o diitan o dattan jäämt.
HUR FAN SKA JAG VARA OCH AGERA FÖR ATT DU SKA VARA NÖJD?! Tydligen en helt fläckfri, tyst liten flicka som bara nickar ler och gör exakt som sin älskade pappa säger, och då gärna innan du hinner säga det oxå! JAG KAN JU BARA UPPLYSA DIG OM ATT JAG INTE ÄR NÅGON ROBOT, och jag kommer aldrig bli den dära nickedockan du verkar vilja att jag ska vara heller. punkt slut! Jag behöver dig, verkligen, men inte när du är såhär. Vi bara sårar varnadra . Kulatt lägga sig med en klump i magen igen då
TACK OCH GODNATT !
:'(

Yepp

Jag kan verkligen bli så besviken på dig. Kan verkligen bli äklad. Antar att det är på grund av att jag älskar dig så mycket, och för att du har satt en såpass stor prägel i mitt liv och i mitt hjärta. Jag trodde verkligen inte att det skulle eller kunde bli så här men det kanske bara bevisar att man inte ska ta saker för giver eller tro på saker så som jag gjorde. Jag vet inte om jag ska orka bry mig... det verkar ju iallafall du inte göra. om du har något problem med mig så tycker jag att du ska komma och ta det med mig om du nu är så rak på sak och så ärlig som du säger att du är...Men jaja tiden får väl utvisa hur de blir.

FITT BK!

Ska på middag med syster roger och min älsklings Hedda hos mig o mamma morgon. Ska bli mysigt! Känner verkligen inte för att gå tilöl skolan den här veckan! E verkligen helt förstörd av den här jäävla förkylningen, men det känns som att man vill "njuta" så mycket som möjligt av den tiden som är kvar! Iallafall ta in alla intryck ooch ha de glada minnena bevarade hos sig. Är ju som sagt inte så långt kvar nu. Önskar på ett sätt att jag skulle ha ett år kvar. .


jaja Tjarråå


I'm only lonely when the music is over.

Idag är en såndär dag när allt känns fel. Sån där dag när man har ångest över allting fast man inte riktigt vet varför man känner som man gör. När alla frågot och funderingar blir så äkligt påträngande. En såndär dag när känslan i magen är helt fel och alltför igenkännanede. Jag HATAR verkligen den känslan. Den får mig att känna mig så liten och hjälplös.

Jobbade idag, skulle gå upp halv sju men orkade inte de så de blev till att slänga sig upp o springa iväg på sladriga ben,  typ. Sen segade man sig igenom dagen på något underligt sätt, det var nog bland de fientligaste människor man kan jobba med kan jag säga. Men jag är inte där för deras skull så varför bry sig, det är dem som har problem lixom. Fick iallafall gå hem till slut och somnade på en gång kan jag säga!, efter träffen mellan Tha ass with class crew - Me love. efter några timmar kom mamma hem o väckte liv i mig o tvingade i mig lite mat. Halsen brände, hostan var värre och magen värkte som aldrig förr. Men man känner ju att man lever iallafall. Skulle plugga idag och städa också men vafan hände med det?! Ångest det med. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu . . Borde kanske sova? Med tanke på att det känns som jag inte riktigt hämtat mig från allt festande och så .  Min "man lever bara en gång" teori kanske inte funkar trots allt, man lär ju kola av utmattning om inte annat om man håller ett lika högt tempo som jag o min kära Mirapira gjort den senaste tiden. Priten sliter..
Jaja ska väl försöka hitta nån avdankad film o glo på så man glömmer allt för en sekund, jag säger som min älskade far -  "Fuck it!!"
Varför kan ingenting få kännas bra för en gångs skull. Varför kan man inte ha svar på sina frågor , varför kan man inte ha svaren på andras frågor och varför kan ingenting vara eller bli som man tänkt sig? FLYT  TACK ?!!

O alla funderingar, tankar o allt bök inför studenten. -Ska bli skönt när allting är över på ett sätt, så man slipper sitta emellan de två. Men jag är rädd för känslan som kommer efter. Tänk om det bara känns tomt, jag brukar inte vara den som går o tänker såhär om sånt i förväg,-brukar försöka ta det som det kommer. Men studenten- det är lixom nu ens liv ska börja ett kapitel i boken som ska slås igen och avslutas., det är nu man ska hoppa o skratta o sjunga av glädje, kommer det va så`? det enda jag ser fram emot är själva genemskapen alla kommer känna när vi tillslut står där på flaket och tillsammans frírar att vi klarat allt. Jag vill inte splittras jag vill inte mista alla, inte någon! Jag vill inte mista alla som kommer gå kvar på skolan o tillbringa ett år till tillsammans. Jag vill inte! För jag vet hur det kommer bli. Skolan är endå en stor samlingspunkt. Jag vill inte känna mig kluven och jag vill inte undra över hur det kunde ha blivit eller kunde ha varit. Känske hade det underlättat om man vetat vad man vill bli, eller ungefär vad man vill syssla med så man kunde haft någon backup plan efter sommaren. Neh jag får helt enkelt börja ta tag i mig själv o inse att det endas är jag som kan ansvara för mitt eget liv och vad jag vill fylla det med. Framtisdångest? - svar  J A . Det är fan inte lätt att bli vuxen, eller att inse att man faktsikt börjat bli det .
Ah jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till. Vart kommer allt ta vägen, vart kommer vi ta vägen, vart kommer JAG ta vägen ?

Alla ni som en gång satt ett spår i mitt hjärta kommer föralltid vara väl bevarade, ni betyder mer än ni förstår. Och alla minnen kommer föralltid finnas med mig. Kärlek till er !

Im afraid of loosing YOU .
Of loosing it .
Of loosing me .

Jag är rädd
.

I pretend that you're already mine.

Jahappsi igår va de då onsdag och mösspåtagning, som senare firades på OT aka klamydiagrottan, trävligt trävligt. lite folk men jag hade kul endå:) Maria och jag lyckades ju till och med ta oss fram till förfesten hos Kajsa efter lite letande . Men de gick brabra, dä bjöds det på mysiga människor och singstar vilket aldrig sitter fel.
Sen bar det då av ner till placet. vissa fick skjus men eftersom fyra av oss inte fick plats så började vi traska. Efter en bit tappade vi bort de andra... och sen kom räddningen, bilen återvände för att hämta oss Tack chauffören ! Väl därnere amlade vi ihop oss och gick in, där det bjöd på dans dans och dans. Tack alla tjejer, och killar för kvällen!!

Just nu sitter jag o pluggar, filosofi -kunde haft roligare kan jag ju säga. Men men bara till att bita ihop, känns dock som att jag aldrig kommer bli klar.


Cause sometimes you just feel tired. You feel weak. And when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, try to find that inner strength and just pull that shit out of you, and get that motivation to not give up, and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse. FILOSOFI; KÄMPA CECILIA, KÄMPA . Så nu har man fått dagens pepp också så då kan jag ju säga hej då nudå.
Hej Då . 

Ni saknas !
                                                                                       
                                                                                                                       

På torsdag äts det ärtsoppa på fredag är det fest . .

Eller så kankse det inte var, just denna fredag iallafall :P
Men dagen i ära så är det ju faktist  just fredag och den spenderades i vår kära huvudstad Estockolmo, för att leta studentklänning med mamma. O dra på trissor så blev det ingen ny naken Janne för Cecilias del, utan jag hittade en! eller ganska många för den delen som tillslut medförde grov prestations ångest. Men med lite råd från mamma och en antal blickar och snurr  framför spegeln så blev en vald,   o håll i hatten den var till och med vit .  Så nu har då maria och jag samma inköpsställe för både studentklänning och balklänning. Dock inte samma modell. Vilket vi kanske skulle satsat på så vi kunde bli kallade för seamesiska tvillingar istället, jag menar omväxligt sägs ju förnöja. Eller vad säger du sweetiepai? ;)
Färden blev iallafall bättre än förväntat vilket var skönt.

På hemfärden fick jag ett samtal från min babe Malin som undrade om jag ville hänka på på grillkväll imårrn, och eftersom jag inte är den som bangar för crewet så fick hon sig ett glatt ja ;D Så det är vad lördagen kommer bjuda på förutom jobb, möte med pärona om studenten och eventuell flytthjälp till Malin, Roger o Heddis nya bostad :)

Väl hemma slängde man sig på datan och här har man blivit sittandes. Skulle ju då försöka skriva klart min älskade filosoft uppsatts . . . Men råkade som vanligt halka in på lite andra saker. Sedan stördes min verkligt djupa konsentration av att Madde ringde och vi pratade länge o väl ända fram tills att det bröts. :S DU ÄR SAKNAD! Studentferre i sthlm den 16 för min o Hannas del:) ska bli trevlans det.

Japp så nu kankse man ska gå å dra något gammalt över sig så man inte ruttnar fast på stol skrället ;P Är dock inte ett dugg trött så får se vad man kan hitta på istället. Är ju fråga Olle på tv så får väl ägna mig åt det :P hehe
See ya later aligators

Puss o kram o tudiluu på er raringar.


                    


E l e g i

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron
Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig
Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och det berättade, du saknade mig inatt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med
- Lars Winnerbäck  -

Wednesday again

Japp lill lördag igen.. Inte hänt så mycket sen sist förutom att jag bor mina två veckor hos pappa denna gång, har bråkat med mamma som aldrig förr (usch) varit på en häktisk men väldigt mysig färd till eskelstuna med min kära syster yster Malin :) O inte fan hittade jag någon student klännig. De blir nog en ny naken janne chok för min del i år! yees. Så jag måste göra min kusin vitamin besviken eftersom hon vägrade komma då  Tack säger jag! :P

Valborg var rolig men väldigt händelserik... Jag säger bara att jag trodde mer om dig än såhär!

Idag MÅSTE jag ta tag i mig själv o börja plugga!!!!! Vet inte vem som har tagit min motivation ?! Jag vet ju att det kommer kännas så skönt när allt är klart. Jaja ska väl fortsätta att försöka vara fröken duktig denna lektion iaf.

Jag vet inte vad du vill eller vad du håller på med men jag är inte dum i huvet om du trodde det  .

Tudeluu