-,

Jag blir bara så jävla förbannad!! Men mest besviken! Vet att det inte är värt att lägga sin energi på något som man inte kan göra något åt. Jag kan inte ändra någon och det tänker jag inte försöka med heller, förstår bara inte problemet. Är vi fem eller? Tror inte att du ens tänker, eller så gör du det och isåfall är det fan ännuvärre. Hmm vet inte hur jag ska förhålla mig till vissa människor. Skulle kunna skriva så mycket mer men skitsamma!

Life is, life is, life is good. Soo fucking good !

. .

När faller, orkar du för två ?
När idag blir igår, kommer du att älska mig då ?

<3


Just another thursday..

JAHAPP !
Jobbade idag,as always känns det som, anyways 7.16 var arbetspasset idag.
Skönt att vara hemma nu kan jag säga. Hade ställt klockan på 05.15 imårse för att jag skulle hinne duscha o ta de lite chill innan jag gick ner. Men tror ni inte jag försover mig! Jag vaknar 06.25 o tycker att det är väldans ljust för att vara så tidigt på morgonen. Men sen när jag såg på klockan så förstod jag varför, och då vart det liv i luckan kan jag säga. Men hann gjorde jag.
Sen börjar det såklart regna preciiiis när jag hoppade på cykeln, men hem kom jag ju.
Förstår inte vad vädergudarna har emot mig för det är tamesjutton fint väder o sol såfort jag jobbar sen när jag slutar eller är ledig så blir det molnigt eller regnar. What have I done to you, huh?

Såg by the way att det var The Ring på tv nu, så detnska jag bänka mig framför nu innan Sex And The City börjar:)

Har  tänt mitt nya doftljus i min nya fina lykta:) Så nu har jag det riktigt mysigt i min ensamhet.. Skulle ta kort men det verkar som att min kamera OCKSÅ gått sönder, som alla mina andra teknikprylar, undra om det jag som inte tycker om dom eller om det är dom som inte tycker om mig.... hmm
Anyways back to business..