Usel.

Ja, jag erkänner! Jag, Jag Cecilia Gustafsson är en USEL bloggare, urusel skulle ni kunna få kalla mig. Har inte bloggat på evigheter och än mindre hållt er uppdaterade på hur mitt liv ser ut. (Om det nu är någon som är intresserad?!:P)
Det har väl egentligen inte hänt så mycket, jag kanske gått och blivit tråkig eller nåt. Nä men helt ärligt nu när jag tänker efter så har jag nog mest jobbat, och festat en del helger med underbara människor. Saknar en del dock. Har faktiskt till och med haft två vita helger på en månad.
Jag har också hunnit med en ålderskris nu sähär när man fyllt tjugo och allt, och jag har fått det bevisat svart på vitt! JAG ÄR GAMMAL. Kan försöka berätta historien:
Det var en solig torsdag och Cecilia vaknade pigg och glad, hoppade (host) upp ur sängen och började göra sig startklar för en underbar (host) dag på jobbet. Hon vart klar för avgång och började glatt (host) traska ner. Svängde förbi mammas jobb innan och hälade på mina bönor också. Kännde att dagen kanske inte blir så illa trots allt, Cec is going strong lixom, MEN ack så FEL FEL FEEL jag hade!
Kommer till jobbet på pricken som vanligt (host) och går ner och byter om. Påvägen in till min avdelning så möter jag Ulla-Britt och och hör Liisas röst i köket och jag tänker fasen vad kul att jobba med dem! Ulla-britt och jag ställer oss och småpratar när hon mitt i en mening frågar vad jag egentligen gör där. Jag svarar lite förvånat att: Ja, jag ska ju lixom jobba! ..hallå lixom..
U: Nee det ska du väl endå inte!
C: Johooo
U: Neeeehee
C: JOHOOOE (med en aning tvivel och undran i rösten)
U: nehe men Madde är ju redan här och ska jobba för Linda!!
C: MEEN Jag SKA, jag MÅSTE ju jobba.. ingen kommer väl till jobbet på sin lediga dag, jag är väl inte dement LIXOM?!
Cecilia går därefter och tittar i schemat, där det står med bokstäver svarta som.. som.. ja som svarta bokstäver brukar se ut, att madde Liisa och UB ska jobba men ingen, INGEN Cecilia! 
Jag slår mig för huvet och undrar vad jag egentligfen har innanför pannbenet, om det nu finns något där över huvud taget (HOST!!) 
Så där mina vänner har ni det bevisat att den stackars Cecilia ÄR GAMMAL, och en aning DEMENT och för att inte tala om SNURRIG! undrar om man blir som man jobbar???!?
Men kan ju glädja er med att det blev en tripp in till strängnäs med mamma istället.

menmen livet går vidare och nu sitter jag här på jobbet igen och har utfört NÄSTAN alla mina uppgifter så det är väl lika bra att göras klart dem innan jag glömmer (host) :P

PUSS&KRAM alla underbara!