and we sang, here we go again

Gårdagen var en bra dag, vaknade sent. Pratade med Malin och vi bestämde oss för att åka in till stränkan en sväng. När vi entrade präntaren så träffade vi my, ida o sofia som skulle hämta ut kryssnings biljetterna:D så vi stod där o pratade med dem en stund, skönt att se mina sötnosar:)
Sen gick vi o tittade runt lite, väl inne på lindex så träffade vi på alexbalex som hade praktik! Hon jobbade så duktigt så=)
När vi sedan hämtat upp Daniel så bar det av hemåt för att baka tårta, eftersom lilla daniel fyllde hela sjutton år:)
Ja det blev en hel del bravader i de där köket, men tårta blev det, även fast den kankske inte såg precis ut som den på bilden, med det sägs ju att det är insidan som räknas och god var den så den var helt klart godkänd!;)  Bra jobbat där. Sedan kom släkten så då var det dax för festligheterna. Mycket prat och skratt bjöds det på. Jag och Daniel ska öppna resturang har det bestämts, hur det nu ska gå till eftersom han läser teknik och jag läste ekonomi:P Men det ska vi allt se till att kirra hehe. Jag och Sussane började även planera inför vår russin dag, så detta börjar arta sig!;P
Så tack för en perfekt chill dag! Jag tror fasiken att jag är lite små kär i familjen Karlsson! :)
Skulle sedan gå hem, men vände efter en bit eftersom jag varken såg upp, ner hit eller dit. Skulle lätt ha kunnat gå ner i nåt dike för kolsvart vare! Men jag hittade iallafall tillbaka där Malin så snällt fick skjutsa hem mig, tacktack!

Natten var hemsk! Kunde inte sova, hade en så hemsk känsla i magen!! Usch säger jag bara. Men slumrade iallafall till runt halv sex och sov till halv tio. Då jag klädde på mig och tog en power walk i skogen. Efter två timmar var jag hemma igen. Det var verkligen behövligt.

NU sitter jag och väntar på att Malinpalin ska ringa för vi ska nämligen åka till e-town för att ha en chilldag på stan.
Måste bara meddela att jag har världens äkligaste skavsår på hälen, det är stooort. Så nu ska jag gå och sätta på mig ett skoskavsplåster!

So long!

ta min hand & kom så går vi vidare .

Idag ringde jobbet och väckte mig klockan fem i sju på morgonen, det var Kickis underbara röst som frågade om jag var frisk och självklart ville att jag skulle komma och jobba,  så snäll som jag är fich jag tillslut ur mig att jag skulle komma så fort jag gjort mig iordning. Vilket inte tog så lånbg tid:P

Dagen gick både bra och förbaskat snabbt! Har faktiskt saknat jobbet måste jag erkänna.  Introducerade en ny tjej idag, fast jag inte jobbat på rosa tidigare så gick det bra:) Jobbade över en timme med. Och det tackar jag väl inte direkt nej till efter som cecilia matilda gustafsson är e ett stort behov av moneeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Sen var det bara till att halta hem med min onda häl och chilla lite till märy slutade. För då skulkle vi nämligen ses. Hon kom hit tio i åtta och eftersom vi skulle äta vart det då helt plötsligt väldans brådis till ica, med tanke på att dt inte finns ett jota i min kyl förutom honung och ketchup så var det inte heller det lättaste att slänga ihop nått så det var bara till att kasta sig iväg.

sen var det ju dedär med att komma på vad man skulle äta, men efter en tids rännande så fick det iallafall bli sadwisch med lite smått & gått på:) Good choise! cola drog vi till med oxå. Och beck, det tysta skriket. Den var bra!! :) Det får inte förglömmas att min lilla Malin tittade upp också och avnjöt filmen med oss;):D Hennes sällskap sitter aldig fel. Runt halv tolv så kom Maria på att klockan var mycket och traskade hem. Malin stannade kvar, och somnade så sött i min säng en stund. Nu sitter hon och läser sex sidorna ur vecko revyn för mig, mycket underhållande;P Nu ska malin tydligen uppfinna en tidning som ska hela singel, eller singel life eller något i den stilen eftersom hon har tröttnat på allt "är ni ihop om ett år" trams:P
Säger bara, You go girl!

Så nu sitter vi här, jag vid datan och hon vid tidningen. Småpratar o myser lite allmänt :)
Hur skulle livet se ut utan dig? Omöjligt.

Imorgon ska jag ta tag i mig själv, JAG SKA!, så nu har jag bestämt det.

Puss&godnatt

:)

pusselbiten

Jag känner saknad.
Men jag vet inte riktigt efter vad.

Don't you know that im lost without you

Torsdag idag igen. JappJapp.
Vaknade inatt av att tven va på, tredje dagen i rad jag somnar ifrån den. det är nog bara för att jag kämpar mig igenom sex and th city & 2and a half men :P
Sen ringde iallafall mamma och väkte mig kvart i tolv, hon bjöd mig på lunch på sitt jobb. Gotti gotti tänkte jag o kastade mig iväg.
Sen var det ju så fint väder ute så då beslöt jag mig för att ta en prommis innan jag gick hem o städade. Finns nog inget bättre än att vara ute och gå med mp3n på högsta volym när det är fint väder.
Så nu sitter jag här i en fortfarande ostädad lägenhet, så jag antar att det bara är att sätta igång och göra lite nytta.
ska laga mat till mamma och mig ikväll också, sen ska jag presentera henne för 2 favvo filmer :) Så det blir ng en mys torsdag idag:) Soft:)
Min mamma är bäst! <3

image55
I believe the autumn is here :)

You create your own prison

OJ, evighetern sen jag skrev sist (igen). Men det har delvis berott på att jag inte haft tillgång till internet.
så, vad har hänt? Ganska mycket faktiskt.
Jobb
håkan
packning, packning, packning
cypern
sjuk
packning
flytt
egen lägenhet
sjuk

Denna sommar, vart tog den vägen egentligen? jag kan bara konstatera att den gick väldans fort! kanske lite för fort, men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, och det stämmer! Bästa sommaren hittils tror jag :) Har så många roliga minnen. kryssningen, studenten, öland, spontana roadtrips med underbara människor med mera, med mera, med mera !
Jag har saknat många också, det varken känns eller är som det en gång var och det känns sorjligt, jobbigt, läskigt och konstigt.

det är tuffa tider för en del, för en drömmare, för en drömmare . . .
ja det stämmer ju och kanske framför allt för oss, de ungdommar som inte har något tryggt att gå tillbaka till, vi som tagit studenten,
, vi som har hela vårat liv på oss att "bli någon&något", veta vad vi vill att vårat liv ska innehålla.
Det är nog många som känner sig lite stressade eller oroliga. Och jag kan säga att jag har varit livrädd, men jag vet inte riktigt om det är värt det. Om det är värt att lägga ner massa tidpå att gå runt att oroa sig
jag mnenar jag kan ju faktiskt dö imorgon, sad but trye. Är det inte likabra att leva i nuet då? Jag orkar ärligt talat inte gå runt och må dåligt över något jag inte kan kontrollera.
Det är självklart jag ska plugga vidare och allt de dära, men varför stressa, egentligen?
Så känner jag iallafall.
Livet har tagit en ganska stor vändning för mig, från att vara stressad , orolig och ha prestationsångest jämt till att inte göra ett piss(sjukling som jag är, grr), eller just göra det som JAG vill. >Jag behöver lixom inte jobba om jag inte vill det. Ah livet är bättre utan en massa måsten, iallafall just nu.

Igår var jag iallafall hos doktorn, igen, på återbesök.
Jag fick beskedet att ingen av mina infektioner gått ur kroppen, eftersom pencilinet inte tog på mig.
Varpå jag konstaterade att jag haft sju dagars illamående i "onödan"
Jag fick ett nytt pencilin som var mycket starkare och som skulle värka på alla baskiluskera, då den förra endast skulle hjälpa för halsflusset&öroninflamationen.
Onödigt att inte ge mig detta på en gång lixom, tycker iaf doktor cecilia.
Det positiva av doktor vistelsen var att jag fick en underbar doktor, aldrig haft en så bra förut. Han lyssnade och tog mig på allvar och förklarade så jag förstod, så TACK till snälla farbror doktorn. :)

Nu sitter jag här med mina kära halsfluss,öroninflamation,ögoninflamation,bihåleinflamation och bara är.
Jag har kollat klart på nästan alla av Malins filmer, som hon så snällt lämnat till mig, ja vad vore jag utan dig?
Jag har ingenting i min kyl.
Åta makaroner, och endast makaroner till kvällsmat.
Jag har inte ens ketchup hemma, herregud säger jag bara. :P
Har valt tapeter med mamma, och det var INTE roligt, usch så svårt med tanke på att det typ inte finns något utbud över huvud taget, OCH att mamma och jag inte dirket har samma smak.

Men jag måste säga att det är såå skönt att bo i en egen lite lägenhet, känslan går inte att beskriva. Jag trodde jag skulle känna mig ensam, men som tur är så hr jag inte gjort det. :)

På fredag säger jag hejdå till Åker, Strängnäs och södermanlandslän, och beger mig till Malmö ända till söndag. Ska bli OTROLIGT skönt att komma härifrån !

Det är så mycket som jag vill skriva, som jag vill få ur mig. men jag vet inte hur. jag kan inte formulera det, varken till ord eller bokstäver.
Det dimper väl ner så småningom .
Det är mycket som händer, för mycket,
Det är vissa jag verkligen skulle vilja kunna tala om hur jag känner för och vissa som jag skulle vilja, ja, vad vill jag egentligen ?
Eh det kommer lösa sig, det vet jag. :)
Det finns en mening med allting .