a n g e l ღ

http://www.youtube.com/watch?v=7CbAjj80NIM

Jobb, packning & vänner

Yes har fått 19 dagar till nu :) pengar rullar in som dom ska det går bra nu, kompis det går bra nu . .

JObbade på grön i fredags, demens avdelningen, dom är som barbro fast tusen gånger värre :P  haha. rena rama dårhuset, typ :P Fast jag diggar det ;)
Dom säger de mest osammanhängande sakerna så det finns inte. Man svarar på saker man inte vet vad man svarar på och man diskuterar saker som inte har något som helst sammanhang :P

lite smakprov..

Jag pekar mot allrumet o säger att ditåt ska vi varpå herr E svarar
- Jaså ska vi upp till himmelen nu också, där har jag ju varit uppe och klängt förut.
Bara att le och hålla med.

Fru M berättar utförligt:
 - och så kom Nicklas, och så la han det på spisen och så blev det bränt och så nästa dag så kom det en ny nagel till oss.
Bara att le och hålla med.

Jag till herr E:
jag- det är tur att vi finns för vad skulle vad skulle dem annars ta sig till?
Herr E- Ja, då blir det väl flaska eller något sånt .
Bara att le och hålla med.

Herr S abropå ingenting:
- Blir det nån axel så blir det vid elva.
Bara att le och hålla med.

Förövrigt så har jag packat en del de här dagarna, så ofta och så mycket jag kunnat med andra ord  och med tanke på jobbet. men det har gått bra och det är så skönt att få rensa och slänga massa skit, skit som man egentligen inte vet varför man sparat. Så det känns bra.

Igår umgicks jag med Sanna, My, Ida, Anders och Libbe, mycket trevligt mycket trevligt. var tänkt att det skulle bli utgång i Etuna eller Södertälje men orkade inte fixa skjuss så det sket sig, så vi begavas till BK för att spana in Petter.  Mycket lyckad kväll, fast det är iochförsig alltid lyckat när man är med er oavsett om man inte gör något alls.  Men iallafall så tog My tillfället i akt och poasade så fint med petter. kortet är säkrat och kommer innom kort hoppas jag. :)

-Jag ska praktisera  som lastbil och köra batong (?!) du är för härlig älskade vän! Mys beskrivning av sin praktikplats där hon ska agera lastbilschaffis och köra betong. haha tänk så fel det kan bli.
Tack för igår iallafall, ni betyder !! ♥

You're not the person I thaught you were.
I can smell your desperation    .

http://youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8   ENJOY !